Matične institucije suradnika

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar
Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet
Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva
Sveučilište u Zagrebu, Učiteljski fakultet
Central European University
University of California Irvine
Université de Poitiers

Sponzor projekta

Ovaj projekt financira Hrvatska zaklada za znanost, JOBSTEM HRZZ IP-09-2014-9250
Dobro došli na stranice JOBSTEM projekta!

O čemu se radi?

Web stranica na kojoj se nalazite posvećena je informiranju šire javnosti o aktivnostima i saznanjima vezanima uz JOBSTEM istraživački projekt, punog naziva "Profesionalne aspiracije prema STEM zanimanjima tijekom osnovne škole: Longitudinalno istraživanje odnosa postignuća, vjerovanja o vlastitim sposobnostima i interesa za zanimanja".

Koristeći suvremene teorije akademskog postignuća, vjerovanja o vlastitim kompetencijama u akademskoj domeni te interesa za zanimanja, projekt je osmišljen kako bismo se približili odgovorima na neka od pitanja koja zanimaju ne isključivo znanstvenike, već se tiču i roditelja, učitelja te svih uključenih u donošenje i provedbu odluka u sustavu obrazovanja. Više o glavnim ciljevima istraživanja možete pronaći u dijelu stranice O projektu.

Sve informacije o tijeku istraživanja i publikacijama možete saznati klikom na Novosti. Stranica će tijekom trajanja projekta biti redovito ažurirana kako bi tijek istraživanja te dobiveni rezultati bili dostupni svim zainteresiranim stranama.

U dijelu naslovljenom Suradnici možete se upoznati s voditeljem projekta i istraživačkim timom. 

Ukoliko nas želite kontaktirati s upitima ili prijedlozima, potrebne informacije i web formular pronaći ćete klikom na Kontakt.